Grafisk Design

Du föreställer dig, vi designar det. Organisera text och bilder i ett märkbart och synligt plan för att förmedla ett grafiskt budskap, förbättra en bild eller visualisera en tanke. Inriktning, balans, betoning, bild, proportion, närhet, repetition, rytm och enhet, som är de grundläggande principerna för bildkonst, gäller i grafisk design och grafisk konst. En studie som utarbetats i enlighet med dessa regler blir mer förståelig och attraktiv.

Svepress har antagit principen att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet genom att följa de grafiska reglerna som vi kortfattat förklarade. Vi stöder dig i både ditt digitala och tryckande arbete med våra grafiska verk.

Logotyp och Företag

Vi gör anpassade företagsdesigner för ditt företag, butik eller webbplats. Genom att visualisera ditt varumärkes kvalitet, filosofi och serviceförståelse som helhet stöder vi dig i många frågor som visitkortdesign och logotypdesign.

Var oförglömlig för dina kunder tack vare specialdesign med det material som används i det dagliga livet (kaffekopp, magnet, penna, USB-minne… etc) med ditt företags logotyp, slogan och färger på.

Tidskrift och Katalog

Förutom magasin- och katalogdesign designar vi många tryckprodukter som visitkort, flygblad, böcker, menyer, inbjudningar och förpackningar. Vi kan också skriva ut i tryckeriet på begäran.

Vid behov, efter överenskommelse, fotograferas också det visuella som ska användas i designen, innehållet produceras av vårt textteam som producerar originalinnehåll och levereras på ett professionellt sätt från A till Ö i alla aspekter.

Reklam & Souvenirartiklar

Du kan kontakta oss för design och produktion av nyckelringar, kaffekopp, underlägg, magnet, dagböcker, pennor och många fler reklam- och souvenirartiklar.

Hör av dig så berättar vi mer!

Visitkort

Du kan enkelt presentera dig själv och ditt företag genom att byta visitkort i omedelbara möten med dina kunder eller potentiella affärsmän, där du behöver uttrycka dig på kort tid. På detta sätt sparar du både tid och överför all din kontaktinformation och företagslogotyp till den andra parten på ett ögonblick.

I linje med dina krav designar vi visitkort åt dig på kort tid och till mycket ekonomiska priser. Om du vill kan vi designa och skriva ut dem i den mängd du begär eller bara leverera designen till dig.

Inbjudningskort

Inbjudningar som är lämpliga för speciella tillfällen som födelsedagsfester, välkomna fester för nyfödda barn, examensfester, bröllop, förlovningar eller inbjudningar till butiks- eller företagsöppningar kan ge imponerande och prestigefyllda resultat. Berätta vad du vill ha i dessa speciella designinbjudningar och lämna resten till oss.

Om du vill kan vi designa och skriva ut dem i den mängd du begär eller bara leverera designen till dig.

T-shirt tryck design

Skräddarsydda t-shirtmodeller finns på SVEPRESS till de mest överkomliga priserna!

Visa din personlighet med en cool tryckt t-shirt. Från trendiga logotyper, slogans och uttryck till söta karaktärsmotiv, vintagebilder och mer på våra specialdesignade t-shirts. Du kan använda den själv eller ge den till dina nära och kära i gåva!